1.12.13

Markkinahumua

Ekosaaren Tiinan ja lankakauppa Neulotuksen kanssa Paviljongin joulumarkkinoilla.

Ensimmäinen päivä oli yhtä humua. Tuhansia ihmisiä, satoja myyjiä, kaikenlaisia houkutuksia.

Sunnuntaiaamu on ollut vielä hiljaista. Ilona harjoittelee myymään seksikkäällä äänellään paljettilankaa stringeihin.Noro Kirara on myös aika ihanaa. Onneksi minulle väärän väristä, ettei mene kaikki tienestit saman tien. Pitäisi jäädä jotain uuteen karstamyllyynkin. 

Tiinan shindovenytystyynyissä (mikä niche-markkina!) on somisteena meikäläisen kehräämiä lankoja :) 


Myyn taas hahtuvatossuja, kaikenlaista muuta kokeilutuotetta ja käsinkehrättyjä lankoja. Melkoinen niche sekin. Seuraavaksi kerraksi voisi tehdä ehkä lasten sukkia. Niitä on kysytty eniten, ja Tiinan äidin tekemät menivät kaupaksi heti.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vaan mukavasta markkinaseurasta!
Täällä koitti vauhdikas arki kun lankatäydennyksiä tulee nyt sitten kerralla ovista ja ikkunoista... Eli vaikka niin mielelläni jatkaisin niiden Paljettistringien ja -tiaran yhdistelmän suunnittelua, ei auta kun vaan pakertaa näitä perustyöjuttuja ;)
Törmäillään!

Ilona

Ida kirjoitti...

Tosi ihana blogi sulla.
Voisitko käydä kurkkaamassa blogini se kaipaa lukijoita.
http://shetlanninlammaskoirasanni.blogspot.fi/
Kiitos jos viitsit käydä edes katsomassa.

Pirkko Johansson kirjoitti...

Hei!

Oli tosiaankin ilo tavata sinut eilen käsityömessuilla. Kun joskus luin sinun blogiasi säännöllisesti neljä viisi vuotta sitten. En koskaan jättänyt puumerkkiäni. Kun nyt aloitin kokeilemaan kehräämistä niin aion lukea vanhoja postauksia ja sinun toista blogiasi, missä on enemmän kehräämistä.

Pirkko kirjoitti...

Hei kaima,

Mukava kun tulit juttelemaan ja jätit kommentit. Mikäs sen mieluisampaa kuin jutella lempiharrastuksestaan. Nytkin on puikoilla kämmekkäät itsekehrätystä koirankarvasta. Pitäisikin laittaa niistä kuvia tänne blogiin. Jos olisi joskus sen verran päivänvaloa, että kuvat onnistuisivat :/

Rattoisia kehruuhetkiä ja värikkäitä lankoja!

t. Pirkko

Lähetä kommentti