10.2.10

Tammikuun tuotoksia

Tuottoisa tammikuu: kehräsin lankaa 458 grammaa ja 1350 metriä ja neuloin 941 grammaa lankaa, osin noita käsinkehräämiäni! Ei ihme, etten ole ehtinyt bloggaamaan.

I've been highly productive in January: spun 458 grams, 1350 metres of yarn, knitted 941 grams! No wonder I didn't have any time for blogging. As promised, I made Kalajoki socks for the whole family. Then I crocheted another stole for myself.
 
Tässä joitakin valmistuneita töitä. Tytölle ensin sukat Talvimorsian-sukista jääneistä langanjämistä.


Sitten miehelle sukat jo täällä esitellystä verkkosukkalangasta. Minulle tulee noista mieleen aika limainen joki, ehkä sammakonkutu. Mies kuitenkin tykkäsi, koska sukat ovat lämpimät ja pehmeät. Beigessä teollisuuslangassa, jonka koostumuksesta ei ollut mitään selitystä, on kai akryyliä, sillä mies valittaa että jalat hikoilevat sukissa.Virkkasin myös uuden, körttiläisemmän eli hillitymmän värisen version stoolasta. Tai no hillityn ja hillityn. Käytin pohjaan tumman siniharmaat Raijan Aitan pellavavillalankaa ja sinistä silkkivillaa sekä muita langanjämiä. Virkkasin päälle raidat Noro Kureyonin sävyllä 206. En saanut yhtään kuvaa, jossa sekä värit että tarkennus olisivat kohdillaan, mutta tässä viiteitä huivin eri puolista.


Kehruista ihanin on ohut shetlanninlammaslanka, n. 330 m/50 g. Parasta lankaa Suopursu-huiviin!
Homespun Shetland for another Suopursu shawl.

5 kommenttia:

pirle kirjoitti...

Taidokkaita, kauniita tuotteita. Kävin taas kerran kurkkimassa muitakin töitäsi ja ihmettelen tuota erikoista, yksinkertaista virkkaustekniikkaa...
(Pyyhkeiden englanninkielisessä ohjeessa on wool-linen blend; suomeksi on kuitenkin puuvilla-pellava??)

Pirkko kirjoitti...

Ups, kiitos oikaisusta! Kävin korjaamassa. Puljaan niin paljon tuon villan kanssa että "wool" tulee automaattisesti :)

kerttu kirjoitti...

Körttiläinen stoola on upea:)

Jokke kirjoitti...

Langanjämät rules! Kelpo stoola.

Mette aka mettuska kirjoitti...

Harmittaa kun koulu vie niin paljon aikaa, ettei ehdi neuloa niin paljon kuin tahtoisi. Tuo virkkuu on vielä tekemäti. No, on tuolla koulus onneksi ihan kivaa silti ;)

Lähetä kommentti