1.11.13

Lampaasta paidaksi - norjalainen ennätysilta 1.11.

Norjan televisio on omistanut tämän illan neulomiselle. Luvassa kansallinen neulontailta, sisältäen mm. Selbu-lapasten neulomista, Harley Davidsonin suojapeitteen tekemistä, norjalaisia neuletekniikoita ja yritys rikkoa australialainen ennätys lampaasta villapaidaksi -sarjassa. Ajanotto alkaa lampaan kerinnästä ja päättyy siihen kun kehrätyt langat on neulottu ja valmis paita puetaan päälle. Voimassa oleva ennätys on neljä tuntia viisikymmentäyksi minuuttia neljätoista sekuntia. 

Nyt jännittää, rikkovatko norjalaiset ennätyksen. Ja näkyykö Norjan tv Turkissa, missä lomailen parhaillaan. Ainakin promovideo näkyy sivulla http://www.nrk.no/knitting/. Suora lähetys osoitteessa http://tv.nrk.no/program/dvnr30004013/nasjonal-strikkekveld. (Kännykällä ei linkin tekeminen näköjään onnistu, sori vaan.) Vähän jännittää sekin, kuinka kauan jaksan iPhonen pieneltä näytöltä ohjelmaa katsoa, hih.

Kaikenlaista tosi-tv:tähän tehdään, mutta tuo on kyllä hyvä idea! Voittaa formulat mennen tullen. Ajatelkaa nyt, jotkut  jopa maksaa siitä että saa katsoa suorana lähetyksenä kun pikkuautot kiertää pöristelevät samaa rinkiä tuntitolkulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti