27.9.09

Susi lampaan vaatteissa

Tämänkertainen neule kuulunee sarjaan nunnan nännit tai paavin pallit, mutta esitellään nyt kuitenkin, kun se oli niin kiva ja nopea tehdä. Tadaa: koiran puku Emmin kirjoittaman ohjeen mukaan. Villasukkahan teki jo kissalleen tällä ohjeella puvun.

Helppoa kuin heinänteko ja heti tuli istuva. Lanka on kotitekoista, itse värjättyä ja kehrättyä ehtaa lampaanvillaa. Se on kokeillut elää jo montakin elämää, mutta väri ei ole oikein iskenyt, varsinkaan sen jälkeen kun lakkasin värjäämästä hiuksiani. Meidän aidoille punapäille se käy erinomaisesti. Eiväthän islanninkoirat oikeasti tarvitse talvitakkia, kun niillä on pohjavilla omasta takaa. Neiti N on kuitenkin lyhytkarvaisena aikamoinen vilukissa ja kissaa muistuttava muutenkin, joten tein puvun hänelle. Mutta kuten aina, herra B:hen iski kateus, ja piti hänenkin saada poseerata. Paljon koirankuvia, koettakaa kestää ;)

A friend of mine designed a dog's vest and sent the pattern to me to be test knitted. Villasukka tested it first and made a vest for her cat. Dressing up our Icelandic sheep dogs is pretty pointless, since they have a thick undercoat but knitting this vest was so easy, fast and fun that I don't regret having done it. Miss N, the short-coated one, is a bit cat-like in her preference for very warm places, so I think she will actually use the vest in winter. Mr B got jealous, as always, so I had to give him try the new garment on as well. So, please indulge me, a lot of dog pics in this posting - the wolf's relatives in lamb's clothing ;)

5 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Suloisia! Ja tuota... taidan ehkä sittenkin päätyä Majacraftin omistajaksi... Sonatani kävi liian hyvin kaupaksi, vaikken edes aikonut myydä sitä ;)

Mette aka mettuska kirjoitti...

Tyylikästä :D

kerttu kirjoitti...

Ihanan värinen lanka ja kiva Turre. Nunnan nännejä ja paavin palleja jäin miettimään. Äitini ei tuntenut tätä sanontaa ollenkaan:0

tokito kirjoitti...

Nice dogy)

Maarit kirjoitti...

Aivan fantsu kuvakimara. Hienosta neuleesta ja ihanasta neuleen kantajasta. 10 pistettä ja papukaijamerkki mallille. Söpö.

Lähetä kommentti