5.8.10

Haruni

Näin Hanurin niin monessa blogissa kevään kuluessa ja se näytti niin kauniilta, että minunkin oli ihan pakko tehdä se (linkki ohjeeseen Ravelryssä). Kun oli sopiva lankakin ostettuna eli Teeteen Elegant turkoosina. Tein kaksi ylimääräistä mallikertaa ja 50 gramman vyyhdistä jäi vähän ylikin. Helppo neulottava, mutta pingotuksessa styroxlevyn päälle oli mennä hermot. Siksi en taida tehdä toista.


Neuloin huivin 3,5 millin puikoilla, mutta minulla näyttää olevan aika löysä käsiala, silmukat venyvät aika rajusti. Ja monta virhettäkin lipsahti mukaan, mutta en jaksa niistä suuremmin välittää. Olen sitä paitsi oppinut aika näppärästi korjailemaan pudonneita/ylimääräisiä silmukoita.


Kuvaaminen on aina yhtä mielenkiintoista karvakaverien kanssa. Kateus on katoamaton luonnonvara. Tappeluhan siitä tulee aina ennen pitkää. Onneksi noissa kahinoissa ei käy kuinkaan.

Päivitin muuten metrimäärät sivupanelissa: puolitoista kiloa kehrätty ja puoli kiloa neulottu sitten viime eli kesäkuun päivityksen. Olen nauttinut helteistä pihalla karstaten ja kehräten. 

4 kommenttia:

Monna kirjoitti...

*kuolaa* Upea!

Näppi kirjoitti...

Ihana hanuri! Virn**
Ja nuo alpakkalapaset. Ja voi... kumpa mäki osaisin kehrätä, voi ku ois rukki sniiiiff...

Laura kirjoitti...

Ompa kyllä nätti malli.

Anonyymi kirjoitti...

Upea huivi !

Lähetä kommentti