24.11.08

Markkinat mielessä

Ensi viikonloppuna on joulumarkkinat Paviljongissa. Sinne (D-halliin) suunnataan taas anopin kanssa kättemme töitä kaupittelemaan ja ennen kaikkea laatuaikaa viettämään. Minulta on tarjolla tietenkin värjäyksiä ja kehruuksia, anoppi on luultavasti ollut taas huomattavasti tuotteliaampi.

Aivan viime aikoina rukilla on pyörinyt mustaa ja hopeista lurexia ja alpakkaa. Huivilanka-ainesta, yli 400 metriä per vyyhti (70 ja 100 grammaa).

Maalausinnostuksen kohteeksi joutui viime viikonloppuna Aholan lammastilan kainuunharmaslanka. Värit ovat hallitun (sopii toivoa) epätasaisia, tavoitteena läikehtivä neulepinta.

Tämä lanka on todella kivaa neulottavaa. Se sai minunkin mielikuvitukseni lentämään ja suunnittelemaan (ihan ruutupaperille piirsin ensin nuo kuviot - tunnistaakohan joku muu niistä neiti- ja herralampaan?) ja neulomaan bääpariskuntalapaset. Oranssi lanka on muuten seitikeillä värjättyä. Ihan samanväristä kuin uusi untuvatakkini.

Des préparations pour le marché de noël qui aura lieu le weekend prochain...

Getting ready for the Christmas Fair next weekend...

3 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Ääh, ei ehdi joulumarkkinoille (vaikkakin hyvästä ja ilahduttavasta syystä: vierailureissu ystävän luo)... Tsemppiä tapahtumaan! Langat varmasti lähtevät käsistä...

Päivi kirjoitti...

Kivat lammaslapaset.

Näyttää olevan Päivien kommentointipäivä:D

Grete Letting kirjoitti...

Så vakre votter! Noen blir glad for dem!

Lähetä kommentti