7.6.06

Julkineulomista, osa 3

[Sorry, folks, this is again about the arrangements for the local KIP Day, in Finnish only]

Kävin ruokiksella hakemassa viimeiset lahjoituslangat Pikkulinnasta. Omistaja-Anneli oli ottanut yhteyttä Tekstiiliteollisuuteen ja pyytänyt värierien loppuja hyväntekeväisyystarkoitukseen.

Nyt meillä on sitten koossa yli neljä kiloa lankaa!!! Lanettia, Smartia, SandnesGarnin nauhalankaa, yleensäkin norjalaisia lankoja suurin osa. En mitenkään boikotoinut Novitaa, mutta kaikki nyt vaan sattuivat lahjoittamaan näitä muita.

Laitoin sähköpostia Vaaka ry:lle ja kysyin, mitä muuta me voimme tehdä noista langoista kuin tilkkupeittoja. Pehmeistä langoista tulisi ihania vauvaneuleita, pipoja, kaulaliinoja, lapasia, miksei sukkiakin. Emme varmasti millään saa taiottua noita lankoja neuleiksi ensi lauantaina, vaan voimme jatkaa hyväntekeväisyysprojekteja vielä kesän ja syksyn tapaamisissa.

Houkutelkaa nyt kaikki kynnelle kykenevät neulomaan lauantaina! Langoista ei ainakaan tule pulaa. Ja voi siellä KIP-tapaamisessa neuloa omiakin juttuja, jos on hyvä projekti menossa.

Ja lopuksi mainos, kun olen luvannut mainostaa lahjoittajia:

Sisustus Pikkulinna Kirkkopuiston vieressä on poikkeuksellisesti auki lauantaina 10.6. ja tarjoaa 30 % alennuksen hyväntekeväisyyteen menevistä langoista (mm. polyamidivahvisteisista sukkalangoista, joita tuossa lahjoituserässä ei ole). Muista langoista 10 % prosentin alennus!

4 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Minä kysyin Novitalta lankaa KIP-päivää varten, mutta eivät luvanneet. TeeTee sen sijaan toimittaa lankaa lankakauppaan KIP-päiväksi!

muoriska kirjoitti...

Vaaka kerää keskuudessaan uusia pipoja (7v-16v) kummikouluaan varten.. ja yli meneville kyllä paikka löytyy, eli pipoa kehiin, ja yksi mikä voisi olla kans hyvä niin kaulurit.
Pohjoisen vaaka-aktiivi

Erna kirjoitti...

Jipii! Taidanpa liittyä seuraan KIP-päivänä, kun olen muutenkin tulossa käymään Jyväskylässä.

Pirkko kirjoitti...

Hei Erna, kiva jos pääset tulemaan! Melkein kaikki meidän neuletapaamisissa käyneet ovatkin kertoneet olevansa menossa mikä missäkin :( Mutta kyllä sinne tulee uusia, ainakin mulle on laiteltu sähköpostia :)
Muoriska: Kiva tietää että pipotkin kelpaavat. Täytyy etsiä jostakin kaulurin ohje.

Lähetä kommentti