5.6.06

Julkineulomista, osa 2

Blääh, Blogger ei taas vaihteeksi suostu lataamaan kuvia. Ja olen vanhoilla päivilläni onnistunut hankkimaan itselleni vaivoiksi migreeninkin, joten tämä on lyhyt postaus. Tämä päivämäärä muistuttaa hyvin konkreettisesti, että viidenkympin rajapyykki lähestyy hyvää vauhtia...

Yritin postata kuvan KIP-päivää varten keräämistäni lahjoituslangoista. Lankoja on kasassa jo 1080 grammaa! Nyt todella toivon, että Jyväskylän seudulta löytyy neulojia, jotka kaikki nämä langat saavat neulottua Vaaka ry:n peitoiksi ja/tai muiksi lahjoitustavaroiksi. Minulle laittoi sähköpostia yksi potentiaalinen osallistuja, jonka tuttava oli kertonut, että myös pipoja aletaan ottaa vastaan. Minulle sopii hyvin, sillä minulla on menossa neulomisessa selvä pipokausi :)

Tänään kävin hakemassa Marjaana Marinin lahjoittamat langat Kilpisenkadun yläpäästä. En ole tuohon liikkeeseen aikaisemmin eksynytkään. Sieltä saa kaikkia Tekstiiliteollisuuden maahantuomia/välittämiä lankoja, myös pienissä erissä (mainostetaan nyt tässä, kun lahjoittajille lupasin).

Toinen "löytö" oli Onnen Liinat Seppälän Citymarketin tiloissa. Siellä näkyi olevan jos jonkinmoista neulojan kamaa, mm. bambupuikkoja ja Addin puikkoja ja virkkuukoukkuja.

Eikä tässä vielä kaikki. Tällä viikolla pitäisi kuulua viimeisestäkin keskustan lankaliikkeestä. Kunhan olen noutanut nekin langat, niin toivottavasti Blogger on taas myötämielisempi kuvien suhteen, että näette sen värikirjon, mikä neulojia odottaa.

Olisi muuten varmaan hyvä ottaa KIP-tapahtumaan mukaan ylimääräisiä puikkoja ja virkkuukoukkuja, niin voisi tarjota ohikulkijoille "parempaa tekemistä" lauantaishoppailun lomaan.

4 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Aplodit ahkeralle! Itsekin ajattelin tuota puikko/koukku-juttua. Mulla on kohtuullisen paljon pitkiä suoria puikkoja, joita en itse pahemmin käytä, voin tuoda melkein koko varaston ja ei maata kaada vaikka jotkut eksyisivät innokkaiden ohikulkijoiden mukaan. Olen siis ehdottomasti tulossa!!!

Rineke kirjoitti...

bugger where's the free online translator that translates finnish into english, dutch or danish....?

Pirkko kirjoitti...

Sorry, Rineke, this is again about the local KIP Day arrangements. I had a bad migraine (still have), excuses, excuses....

Riikka kirjoitti...

Oletpa tosiaan ollut ahkera ja kiva että Jyväskylästä löytyy avokätisiä kauppiaitakin.

Jos näyttää siltä ettette saa lankoja lauantaina kulutettua niin voithan ottaa niitä mukaan seuraavaan tapaamiseen niin jatketaan hyväntekeväisyyttä sitten siellä?

Harmittaa edelleen kun en pääse mukaan, ottakaa edes kuvia niin vähän pääsis osalliseks tunnelmasta

Lähetä kommentti