12.9.06

KIP-satoa, LANKAA!!!

Kesäkuussa julkineulomispäivänä alkoi projekti, jossa paikalliset neuletapaamisissa käyvät naiset alkoivat neuloa lahjoitusneuleita Vaaka ry:lle.

Nyt syksyllä on sadonkorjuun aika. Nämä neljä iloisen värikästä ja lämmintä peittoa olivat valmistuneet tämänpäiväiseen neulojien tapaamiseen. Katja ja kaverinsa Terhi olivat ahkeroineet. Anteeksi huono salamakuva, luonnonvalo ei riittänyt enkä jaksanut asetella peitteitä oikein edustavasti.
Lankalahjoituksia vastaanotetaan

Lauantaina 16.9. vietetään Mäki-Matissa Tilkkujen yötä, jossa kootaan paloista peitteitä. Vaaka ry ottaa vastaan mielellään lankaa tilkkutyöprojektiin. Langat voi toimittaa Jyväskylässä Popperiin, osoitteeseen Kauppakatu 19, 15.9. mennessä (webbisivujen mukaan liike on auki ma-pe 10-17).

[Edit 12.9.: Popperin Pauliina lupasi, että tilkkupeittoja ja muita Vaaka ry:lle tehtyjä neuleita otetaan vastaan Popperissa syyskuun loppuun saakka, minkä jälkeen ne toimitetaan Vaaka ry:lle.]

Neljä neulojaa on ilmoittautunut vapaaehtoisiksi tilkkupeittojen kokoamisprojektiin paikallisten vaakalaisten lisäksi. Itselläni tilkkuiluinnostus ehti hieman hiipua kesän kuluessa, mutta vakaa aikomus on kuluttaa lahjoituslangat tilkkuihin viikonloppuun mennessä. 12 tilkkua neulottu, 8 neulomatta, tässä viimeisimmät neljä.

[This posting is about the charity project the local knitters started on KIP Day in June. It's harvest time]

[Temps de la récolte du projet de charité commencé à la journée mondiale du tricot en plein air en juin]

1 kommentti:

akka kirjoitti...

:) kylläpä näin Vaakalaista tämä juttu lämmittää :)

Lähetä kommentti