16.9.06

Tilkkujen yö

Pikapostaus tämän iltapäivän ja illan tunnelmista Vaaka ry:n järjestämästä tilkkujen "yöstä", joka oli aikaistettu klo 15 ja 20 välille.

Vanhan ajan iltapuhdetunnelmia Jyväskylän Mäki-Matista.Illan saalis: kahdeksan valmista ja muutama melkein valmis peitto, pipoja, yksi kauluri ja (taas) kasa lahjoituslankaa. Illan mittaan näimme kuvia ja kuulimme tarinoita Sortavalan ja Ruskealan kouluista ja lastenkodista, jonne nämä peitot ja muut lahjoitusneuleet matkaavat. Vaaka ry:n jäsenet tarjosivat meille maittavat murkinat, mistä kiitos vielä kerran. Paikalla oli melkein yhtä monta neulojaa kuin vaakalaista (hyvä me!) ja muutama alaikäinen, joista ainakin kaksi pientä tyttöä innostui kokeilemaan virkkausta :)

Oli muuten outoa poistua paikalta ilman lahjoituslankaa, tilkkuja tai muita hyväntekeväisyystarpeita. Olin jo niin tottunut kanniskelemaan Vaaka-kasseja mukanani sinne sun tänne. \o/ *pieni tuuletus* :D

5 kommenttia:

iona kirjoitti...

Kerros tiedätkö mihin täällä Jyvässeudulla voi toimittaa vaakatilkkuja tai -peittoja, jos niitä omatoimisesti saa aikaan?

Pirkko kirjoitti...

Moi, edellisessä postauksessani kerroin, että Popperiin voi toimittaa. Hyvä olisi saada ne valmiiksi tämän kuun aikana, että Pauliina voisi lähettää valmiit peitot kerralla eteenpäin.

Maija kirjoitti...

Vau, hieno homma!

iona kirjoitti...

Kiitos vastauksesta. Mietin lähinnä pysyvää keräyspaikkaa, en tuohon syyskuun loppuun ehdi millään. Pitää ihmetellä sitten jos asia on jossain vaiheessa ajankohtainen ;).

Meiliosoitteeni io.listat@velhottaret.net voit pistää paikallisten neulojien spostilistalle!

katjaii kirjoitti...

Heippa!
Tuosta meikäläisen blogista, minkä löysit... Kämppiksellä on vielä kuvat mun tilkkupeitosta, koitan laittaa ainakin sen näkyviin jossain vaiheessa. Muuten voi olla hiljaista päivitysten kanssa, mutta katotaan. (ja ne voi liittyä myös nimen osioon Juoksuja)

Lähetä kommentti