16.3.08

Neuletapaamisista

[muoks: paikka ja kuva lisätty] Voimme kevään aikana kokoontua romanttisissa tunnelmissa Jyväskylän Mäki-Matin perhepuiston viehättävissä puutaloissa. Paikkana Pikku-Matti (rakennuksista alempi, sisäänkäynti pihan puolelta). Tein varauksen klo 11.30 - 15.00 (voidaan muutella tarvittaessa) seuraavina lauantaipäivinä: 29.3., 12.4., 26.4., 10.5. ja 17.5. Tänä viikonloppuna siis ensimmäinen tapaaminen uudessa paikassa.

Ennestäänhän olemme kokoontuneet joka kuukauden toinen maanantai Elosen kahviossa. Koskapa viikonlopputapaamiset eivät kaikille sovi, niin Elosen tapaamisetkin jatkunevat samaan malliin. Lisäksi on suunniteltu yhteistapaamista Kädentaidot-messuille huhtikuussa (ainakin niille, jotka eivät ole siellä töissä, kuten Tiina ja Katja ja myös allekirjoittanut).

Lisätietoa tapaamisista Kipakkojen keskustelupalstan sivuilta: http://groups.yahoo.com/group/kipakat/. Tervetuloa!

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Hei, haluaisitko vaihtaa vähän kuituja? Haluaisin kokeilla jotain suomalaisrotua - esimerkiksi kehumaasi kainuunharmasta - mutten halua tilata paljoa kun en tiedä tykkäänkö. Vaihdossa saisit (valmiiksi karstattua, puhdasta) rhönschafia (vanha rotu). Tai vaikka baby-kamelia tai jakkia :) nimimerkki hamsteri
- nakkaa maili osoitteeseen marichief ät gmail com jos kiinnostaa!

Lähetä kommentti