6.4.08

Maitolankaa :: Milk fibre :: Fibres de lait

Hih, lehmä löysi maitolankaa messuilta :) Titityyn Tiina suositteli tiukkaa toppia tai bikineitä vaaleanpunaisesta, mutta taidanpa jättää väliin. Matkaan tarttui myös vanha värttinä. Pystyyköhän sillä kehräämään tuollaisenaan vai puuttuuko siitä osa?

This is what I found at the Crafts market: milk fibres for the Cow (heehee) and an old spindle. Tiina at the Titityy shop suggested I make a tight top or a bikini of the milk & cotton mix. LOL.

Des fibres de lait pour la Vache qui tricote :) On m'a recommendé d'en tricoter un top serré ou bikini. MDR. J'ai aussi acheté un vieux fuseau. Franchement, je ne sais pas si je peux filer avec, on verra...

3 kommenttia:

Nelmi kirjoitti...

Kiitos Pirkko kun kävit vastaamassa kysymyksiini :)
Olen nyt saanut lievää väkivaltaa käyttäen nuo osat irti toisistaan ja puhdistanut ja rasvaillut oliiviöljyllä. Kuitenkaan sen rullan pyöriminen siellä lyhdyn sisällä ei vain onnistu. Olen kokeillut nyörien ollessa eri kireyksillä. Taitaa tosiaankin olla niin, että tuo osa on kokonaisuudessaan eri rukista, ainakin väri on tuollainen sininen. Sen säätönuppi on kyllä myös sininen ja poljinosa on myös sininen, että en sitten ole aivan varma, onko vain maalailtu... Ota näistä selvää, kun ne jotka ovat käyttäneet ovat olleet jo kuolleina vuosikymmeniä.
Täytyy vain nyt sitten yrittää lisäputsausta ja kierrellä kirppareita ja ehkäpä mennä museoonkin katsomaan ja mahdollisesti kokeilemaan noita perinnerukkeja.
Oikein mukavaa keväistä viikkoa sinulle :)

Nina kirjoitti...

Heips!
Laitoin s.postia. : )

textil kirjoitti...

Oh - I would really like to try one of those spindles!Please tell me if you find another one :-)

Lähetä kommentti