23.4.07

Se aika vuodesta

Pitäisiköhän hommata korvamerkit herra B:lle, kun se on alkanut tuottaa villaa yli omien tarpeiden? Saisikohan tällaisellekin kuiduntuottajalle jotain EU-tukiaisia? Kuluja tulee, keskuspölynimuri on pitänyt uusia ja hermot menee!

Should I get ear tags for Mr. B who has started to produce way too much hair? Is this kind of fibre production eligible for EU subsidies? There are expenses, we've been forced to repair the central vacuuming system once, and this is driving us nuts!

Hyvänen aika, onko tämä kaikki minun?!
OMG, did I leave this here?!

Ja eiliseen angstipostaukseeni palaten, silmänpaineissa ja -pohjissa ei ole mitään vikaa (huh), näössä kylläkin, mutta jospa se paranee uusilla rilleillä. Joita muuten joudun odottamaan monta viikkoa. Missähän ne valmistetaan? Kiinassa? Zut, sanoisi ranskalainen. Meni hyvä syy jättää surkea työpaikka. Mutta jospa kiinalaiset huolehtii siitäkin, että joudun jättämään sen lähitulevaisuudessa, halusin tai en.

Taskutossujen ohjetta kysyttiin. Englanniksi netistä löytyy kyllä useitakin ohjeita, ihan googlettamalla "pocket book slippers". Käyttämäni suomalainen ohje on julkaistu Eevan käsityöt -nimisessä lehdessä otsikolla "Sukkatossut kumisaappaisiin" joskus vuonna kivi ja miekka (minä ääliö en ottanut ylös vuotta). Tekijänoikeudellisista syistä en ryhdy kopioimaan ohjetta tänne.

5 kommenttia:

j. kirjoitti...

Kiitos vihjeestä, netistä löytyi tosiaan monta ohjetta tuolla haulla! Ehkä olisi onnistunut omasta päästä säveltämällä, mutta nyt voi vähän vertailla ohjeita.

Anne kirjoitti...

Minä olen kehitellyt noista tossuista oman, vähän työläämmän, version. Ohje löytyy blogistani sivupalkista nimellä palmikkoresoritöppöset.

Rineke kirjoitti...

why not try spin it?

Pirkko kirjoitti...

Anne: Hienon ohjeen oletkin tehnyt. Paljon nätimmät kuin nuo minun töppöset. Kiitos muistutuksesta, olenhan minä joskus ne blogissasi nähnytkin.

Pirkko kirjoitti...

Rineke: Dog hair is great for spinning and knitting, I'll definitely use every hair I can collect from my doggie(s). It's the mess they make when they are seriously shedding (for they shed a bit all year round) that makes me mad. Second heavy shedding season to be expected next August/September *sigh*

Lähetä kommentti