7.12.05

Latino & lace

[Edit 8.12.: Auts, kuvat oli taas Bloggerissa asemoituneet mielenkiintoisesti. Uusi yritys, sori vaan.] Ei tullut minusta Lotti-fania. Elvis-imitaatioita frakissa ja kiiltonahkakengissä, ei kiitos. Onneksi meillä oli työkaverin kaverilta vapaaliput. Mutta nyt tuokin on nähty. Yleisöä oli kyllä hämmästyttävän paljon. Bongasin ainakin kymmenkunta ponchoa :D

Tässä vain lyhyesti viikon pikkuprojekteja. Testasin pitsineuletta, jota on käytetty tämän villatakin hihoissa ja tein itselleni lemmekkäät kämmekkäät. Ei ihan minun tyyliäni, mutta harjoitustyönä menköön. Ja ei, tuota villalankaa ei saa lankakaupoista, mutta senhän varmaan arvasitkin ;)


Vielä pikkukurkistus yhteen hyshysprojektiin. Virkattu ja huovutettu "gerbera" koristeena. Tein keskusympyrästä pallon, joka litistyy huovuttaessa. Siihen on helppo kiinnittää hakaneula, joten ei tarvitse miettiä sen kummempia kiinnityssysteemejä. Samalla mallilla olen tehnyt myös päivänkakkaroita.

[Edit 8.12. I just looove the way Blogger positions the pictures, arrgghhh. New try, sorry.] My colleague and I got free tickets to a Helmut Lotti concert. I decided not to join the fan club. There's only one Elvis and that's it :D

This is just a quick update of my knitting projects. I wanted to practice the Milanese lace pattern required for this cardigan and made myself fingerless gloves. The yarn in homespun, of course.

I want to add a little mystery pic of one of my hush-hush projects. The flower is crocheted and felted. I started with a ball-shaped center part, which flattens when felted, so it's easy to attach the flower where ever you want with a safety pin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti