28.3.06

Kesäkuu :: June :: Juin

No niin, nyt niitä tulee lisää. Lankakuvia. Ei nyt ennätä neuloa, kun täytyy kehrätä kaikki ne villat.

Tästä se lähtee. Ihmeen onnistunut otos vähemmän onnistuneesta langasta. Tai miten sen nyt ottaa. Tämä on taidetta. Jännä miten nuo värit saivat minut ajattelemaan kesäkuuta. Olen syntynyt kesäkuussa ja se on minusta kuukausista upein: ne värit ja valo ja ennen kaikkea huumaavat alkukesän tuoksut!

A beautiful photo of a yarn that sucks. Or maybe not. One could say it's artistic. The colours make me think of June which I think is the best month of all. In Finland. Maybe because I was born in June.

Une belle photo d'une laine qui n'est pas aussi belle. Disons qu'elle est artistique. Ces couleurs me font penser à juin que je trouve le meilleur des mois en Finlande. Peut-être parce que je suis née en juin.

9 kommenttia:

Jeanne-Marie kirjoitti...

Mais elle est très belle ! que lui reproche tu ?

Lape kirjoitti...

sun sivuilta pomppaa joku mainos... hieman ikävää...

Olisi kiva opetella ite tekemään lankansa, mutta taidan kokeilla ensiksi vain valmiin värjäämistä... pieneen kaksioon ei mahu oikein nykyisetkään tavarat saati uutta :S

Pirkko kirjoitti...

Jeanne-Marie: Merci :) C'est que je n'aime pas tellement ces "boutons" ou peluches. Mais parce que la laine était si colorée et gaie, j'ai décidé de ne pas essayer de les arracher.

Lape: Joo, mulle on huomautettu siitä muutaman kerran. Pop-up johtuu kuulema mun käyttämästä tilastointiohjelmasta. Vaikea muuttaa sitä, kun en muista salasanaa ;-) Mä olen vaan yksinkertaisesti laiska.

Ja tila ei ole ongelma: mun rukki on tosi pieni, ei edes polven korkuinen. Ja värttinälläkin voi kehrätä - paitsi minusta se on prinsessojen touhua, oikea kone pitää olla!

Villasukka kirjoitti...

Ihanaa lankaa! Pitäis ehdottomasti opetella kehräämään, että saisi tuollaisia herkkuja.

juuli kirjoitti...

Kesäkuun värit ihan selvästi, kun ruoho ja lehdet ovat vielä uusia ja tuoreita. Ja lanka on niin vietävän ihanaa kaikkinen sattumineen, että voi voi! Onko suunnitelmia?

Mielitty kirjoitti...

Tosi kaunista lankaa. Olisi kiva nähdä pian pintana.

Sandrine Tricofolk kirjoitti...

J'aime bien ces petits "boutons" colorés, je verrais bien un bérêt avec !

froukje kirjoitti...

Hee Pirkko, what a load of beautifull things you made since I visited your log the last time: I like your orange sweater, the felted hats, the roses, the Kiri shawl(WOW!) and of course your sophisticated yarn. I whish I could spin and colour my yarn that creative and professionally as you do...

Dominique kirjoitti...

Les couleurs sont magnifiques, cette laine semble douce et fera sûrement un magnifique ouvrage une fois sur tes aiguilles !

Lähetä kommentti