30.8.08

Mahtava Manitou...

... meillekin ilmaantuu...

Eli Manitou Passage Scarf (PDF) on tekeillä Secret Woolin kuukauden langasta, jonka valintaan röyhkeästi olin vaikuttamassa. Ihastuin ikihyviksi Artesano Inka Cloud -alpakkalangan pehmeyteen, paksuuteen ja täyteläisenpunaiseen väriin, jota kamerani ei kylläkään kykene toistamaan eikä photoshoppaustaitoni palauttamaan.

Huivi on molemmilta puolilta samanlainen, kokonaan 1o1n-joustinneuletta ja välissä 8 silmukan palmikoita, mutta silti nopea ja kiva neuloa. Jätin mallista ainaoikein-reunat pois ja tein yhden mallikerran leveämmän (64 + 2 s). Viidestä kerästä lankaa tulee yli kaksimetrinen, muhkea huivi. Jossakin ranskalaisessa lehdessä käsinneulotun alpakkahuivin hinta oli yli 400 €. Säästin siis vähintään 380 €. Jos työtä ei lasketa, niin kuin on tapana tässä yhteydessä mainita.

Lanka näkyy olevan vieläkin tarjouksessa, hus ostoksille siitä!

I'm knitting Meangirl's Manitou Passage Scarf (PDF) and I love it! The yarn is Artesano Inka Cloud, pure superfine alpaca, in scarlet red. I wanted a plush, long, soft cabled scarf to wear with my alpaca coat, and I am really happy with this pattern, which is reversible. I modified the pattern so that I increased one repeat of the pattern and left out the garter stitch border (CO 64 + 2 s).

1 kommentti:

Monna kirjoitti...

Kyllä kysyin, että joko saa mainostaa ja sain luvan. Huomenna ei ehdi koulutöiltä blogaamaan :)

Lähetä kommentti