29.5.10

Myötätuulta

Päivitin vain sivupalkin kilometrit ja -grammat. Tiedän että se herättelee ihmisten rss-readerit, niin laitetaan sitten yksi kuva viimeaikaisista kehruista. Lankakuvat alkavat kyllä minusta tuntua yhtä mielenkiintoisilta kuin sukkakuvat. Pitäisi tehdä taidelankoja, niin saisi kiinnostavampia kuvia.


Vihreässä on kaikkien erisävyisten vihreiden villanjämien lisäksi ripaus silkkiä ja Raijan Aitasta hamstrattua pellavakuitua. Vaaleanpunainen epäonnistui mielestäni surkeasti. Ainekset ovat ok: alpakkaa ja villaa, silkkiä ja polyamidiglitteriä, mutta lanka on paikoin ylikierteistä, ei tunnu kivalta eikä näytä yhtään hyvältä (paitsi ehkä pikkutytöistä). Valkoinen on iki-ihanaa shetlanninlammasta, hiukan vajaa 600 metriä per 100 g. Kuvan oton jälkeen se vielä pörhistyi pesussa kivasti.

Ai niin, huomenna menen Dorothyn kanssa kehräämään Vaajakosken asemalle klo 10-14. Siellä on Myötätuulen päivä -tapahtuma. Juuri nyt tuntuu siltä, että myötätuulta tässä tarvitaankin.

2 kommenttia:

pirle kirjoitti...

Omakehruiset langat ovat kyllä aina kuvauksen arvoisia, vaikka ne eivät tekijän mielestä olekaan ensiluokkaisia. Kiitos, että kuvasit mielenkiintoiset ja erilaiset vyyhtisi meille :)
Teillä on tulossa varmaan mukava Myötätuulen päivä.

Anonyymi kirjoitti...

j'adooore la vue de fils filés! Mmmmm

Lähetä kommentti