Kuituaddiktin tunnustuksia, osa 1. Eilen havahduin, kun tuijotin kukkakaalia keittiössä ja ajattelin "Mitenkähän tämä pitäisi käsitellä, pestä ensin ja karstata vai kehrätä sellaisenaan?" Olisikohan tullut kehräiltyä vähän liikaa.
You know you have been spinning a bit too much when you find yourself in the kitchen staring at a cauliflower and thinking "How should I prepare this? Wash it first and then card it or spin it as it is?"
Hier je me suis trouvée dans la cuisine devant un chou-fleur pensant: "Comment est-ce que je vais préparer cette toison? Est-ce qu'il serait mieux la laver d'abord et puis carder ou bien la filer telle quelle ?" :D
7 kommenttia:
:D Lammaskaalia
;D
Oh la! la! c'est grave Docteur ?
*Reps* :D
Comme je te comprends...
Hi hi hi, c'est bien vrai ça !
Hervoton! :D
Lähetä kommentti