26.9.05

Novita-klubista

Surkean viikon jälkeen surullinen sunnuntai ja sitä rataa. Ei ole huvittanut bloggailla. Nyt ajattelin laittaa muutaman kuvan virkkauksistani, kun luokittelin blogilistallekin itseni virkkaajaksi. Mutta kuvien lisäys ei nyt onnistu eBloggerissa. Suoraa jatkoa viikonlopun surkeudelle siis.

Niinpä ihmettelenkin seuraavaa. Yritin liittyä Novita-klubiin, ihan vain sen takia, että huomasin sieltä linkatun muutaman kerran omaan blogiini. Tietysti kiinnosti tietää miksi ;-)

Kuvittelin, että klubi on samanlainen kuin monet muutkin klubit: liittyminen edellyttää korkeintaan sen, että saan mainoksia, mutta en sitoudu ostamaan mitään. Mutta sepäs olikin ovela juttu. Minun olisi samalla pitänyt tilata Novita-lehti, josta en ole yhtään kiinnostunut! Niinpä peruuttelin tilauslomakkeesta omasta mielestäni tyylikkäästi klikkaamatta mitään "Vahvista tilaus" kohtaa tai vastaavaa. Sähköpostissa kuitenkin odotteli viesti Novitalta, että klikkaamalla alla olevaa linkkiä pääset keskustelemaan muiden neulojien kanssa ja VAHVISTAT NOVITA-LEHDEN TILAUKSESI! Tuhosin sen viestin alta aikayksikön. Jos minulle tulee yksikään Novita-lehti, niin otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen. Se "liittymis/tilauslomake" on rikollinen!

En kaipaa täällä susirajan takana sen enempää Novitaa kuin Menitaakaan, kun voin turvautua lanka-asioissa mun omaan Iitaan (=rukkiini) :-D

5 kommenttia:

KristiinaS. kirjoitti...

Novitan neulomossa on keskustelua lankojen värjäyksestä. Siihen yhteyteen on laitettu linkki tänne sun blogiin kommentilla "katsopa tätä". Eli siinä selitys miksi sieltä tullaan tänne.
Eikä sinne kannata liittyä, sivut on SUPERhitaat, porukka alkaa olla kyllästynyt kun ehtii juoda pannullisen kahvia ennenkuin sivu tms. vaihtuu. Ja se on hyvin, hyvin Novita keskeinen. Ihan kivaa porukkaa ja juttuja kyllä, ei siinä puolessa mitään vikaa ole.

AnneV kirjoitti...

Samaa laulua tulin tänne laulamaan. Et menetä mitään, vaikket klubiin kuulukaan.

Pirkko kirjoitti...

Anne ja Kristiina, kiitos infosta. Novitalta tuli taas sähköpostia ja klubitunnuksia. Laitoin sinne aika äkäistä palautetta sivujen teknisestä toteutuksesta. Peruutin myös tilauksen, jota en omasta mielestäni edes tehnyt.

Anonyymi kirjoitti...

Novita klubin vinkki tähän blogiin poistettu. Eipä häiritä enempää.

Pirkko kirjoitti...

Hah hah, taisipa joku novitalainen olla asialla. Aika moni taisi ehtiäkin jo käydä lukemassa kommenttini ja nämä toisten kommentit kyseisestä klubista.

Lähetä kommentti