12.8.07

Coloria.net on uudistunut

Pitää mainostaa vielä tätä: Päivi Hintsasen coloria.net on entistäkin ehompi! Tsekkaa vaikka autojen tai tuoksujen värinimet tai löydä webbisivullesi juuri oikea värisävy coloraturesta.

Coloria.net has had a face lift. This colour lovers' site is in Finnish, but it has many features that you may find useful. You can, for example, find the perfect colour code for your web page, check which fragrance matches your favourite colour, and it even helps you find the original paint colour names for vintage cars.

1 kommentti:

AnneV kirjoitti...

Hertsiigeli mikä väripläjäys! Nyt ei puutu muuta kuin vastaavat muliinilankojen värikoodit...

Mä muuten todellakin haluaisin nähdä livenä, miten tuo paperin kehrääminen tapahtuu. Millaiseen muotoon papru pitää esityöstää?

Ja kuka se oli kun oli silkkiliinan pistänyt päreiksi ja kehrännyt sen? Marianne?

Hitsi, mulla on ollut kohta vuoden odottelemassa yksi violettisävyinen villayksikkö. Ostin sen metritavarana messuilta täältä Belgiasta. Myyjällä oli joku ihme hinnoittelutapa, oliko se nyt että metri/4 euroa, ja mun mielestä se metri oli liian vähän. Annoin sille siis vitosen ja pyysin 1,25m ja se häkeltyi niin että otti koko rahan mutta mittasi vaan sen normaalimitan. Purkele, huomasin vasta kotona. Eihän se nyt iso tappio sinänsä ole, euro sinne tai tänne, mutta prosentuaalisesti siitä tulee aika iso virhe. Ans kattoo mitä se tykkää kun meen sinne känisemään - ihan periaatteestakin menen.

Ja kävi kuinka kävi, sitten voikin taas kehrätä...

Lähetä kommentti