17.1.06

Kummalliset

Ikäänkuin ei riittäisi, että selostan kehruutani, värjäyskokeilujani ja niistä saamiani kicksejä koko Blogostanialle täällä blogissani ja vielä vierailla kielillä, minua on pyydetty vielä erikseen listaamaan kummallisia tapojani.

Homman nimi: Kirjoitan Mielityn haastamana merkinnän, jossa paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään blogissaan saman. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. (Koko kappale haastajan nimeä lukuunottamatta kopsattu Makepeacen blogista.)

1. Eläinten kohtalo itkettää
Jos jokin eläin kärsii tai kuolee elokuvassa, romaanissa, tv-dokkarissa, oikeassa elämässä, suren sitä valtavasti ja itken. Ihmisten kärsimys, aivan läheisimpiä lukuunottamatta, ei vaikuta samalla tavalla.

2. Saunominen
Inhoan saunailtoja ja joukkosaunomista. Minussa ei siis ole yhtään ainesta suomalaiseksi johtajaksi. Mieluiten saunon omassa rauhassa, miedossa löylyssä ja lyhyen aikaa.

3. Meikkaus
Olen meikannut 13-vuotiaasta asti joka päivä. Meikkaus kuuluu aamurutiineihin siinä missä pukeutuminen. Huulipunaa ja ripsiväriä pitää ainakin olla. Ja hajuvettä; rakastan hyviä tuoksuja. Jos minulla ei ole meikkiä, olen sairas. Ainakin näytän sairaalta.

4. Hieronta
En ole koskaan käynyt hierojalla, vaikka kärsin ajoittain niska-hartiaseudun säryistä. Ajatuskin, että vieras ihminen koskisi minuun, tuntuu epämiellyttävältä. Istuva Härkä saa kyllä hieroa, useamminkin voisi.

5. Unohtelu
Tämä pitäisi oikeastaan olla ykkösenä, sillä taitaa olla nykyään tyypillisin tapani ja siinä mielessä kummallisin, että olin aikaisemmin oikein hyvämuistinen yksilö. Mutta stressi ja burnout on jättänyt jälkensä. Unohtelen tavaroita, asioita, ihmisiä, ideoita, mitä vain. Teen muistilappuja, ja unohdan lukea ne. Onneksi yleensä unohdan myös, mitä olen unohtanut. Joten hyvin menee, kun ei ajattele.

Seuraavaksi vaikein osuus eli keksiä viisi haastettavaa bloggaajaa. Tämä meemi on saavuttanut tämäniltaisen blogikierroksen mukaan sellaisen suosion, että on vaikea keksiä ihmistä, jota ei olisi jo haastettu tai joka ei olisi vastannut. Miten on Outi, Miu, Minna, Tuula, Marik, kiinnostaako vastata?

1 kommentti:

tuula kirjoitti...

Nyt löytyi mihin minut haastoit, kiinnostaahan tämä tietenkin totta kai. Minut saa houkuteltua melkein mihin vain paitsi ei ehkä avantoon. Siitäkään en ole ihan satavarma...Muuten kivoja juttuja sinulla.

Lähetä kommentti