10.10.05

Koirista kintaita....

...niinhän miehillä on tapana uhota. Minä teen nyt kintaita siitä eilisestä langasta eli blogikoira herra B:n karvoista.

Näyttääkö tarpeeksi käsinkehrätyltä?!

Minun kehräystaitoni eivät kyllä kohene yhtään... *huoh* No, onneksi tuo "lanka" on ainakin pehmeää, melkein kuin angoraa. Ja todella lämmintä.

This is yesterday's dog hair yarn knitted by truly yours. Look handspun enough to you?

It's a rocky road to perfection. I doubt if I'll ever get there... *sigh* Well, luckily the "yarn" is wonderfully soft, almost like angora. And super warm.

3 kommenttia:

Hembu kirjoitti...

Minkäs rotuinen tuo herra B on? Lanka ainakin oli kivan näköistä. Meidän koirasta ei lähde juuri nyt lainkaan karvaa, joten kehruuharrastusta täytyy aloitella perinteisesti ihan villalla. Jatkossa ajattelin kyllä kokeilla tuota koirankarvaakin.

Pirkko kirjoitti...

Hei kiva, uusi kehrääjä! Kaikista vaikeuksista huolimatta kehruu on minusta hauskaa touhua. Koirat ovat rodultaan islanninlammaskoiria eli islanninpaimenkoiria eli lyhyesti islanninkoiria. Rakkaalla rodulla on monta nimeä :) Molemmat koirulaiset ovat kuvassa ihan ekassa postauksessani (07/2005).

Pirkko kirjoitti...

Ai niin, kävin katsomassa teidän koiraa. Näyttää lupaavalta noin kehruumateriaalin saannin kannalta ;-) Rapsutuksia hänelle

Lähetä kommentti