13.10.05

<Otsikko tähän> <Add title here>

Käsinvärjätty kaulahuiviTeinpä kokeeksi kasviväreillä värjäämistäni langoista kaulahuivin. Käytin kaikki ne langat, joihin olin kehrännyt mukaan silkkilangan. Neuloin ainaoikeaa suurimmilla eli 7 mm:n puikoillani. Tällainen siitä tuli. Kerillä langat näyttivät kaikkea muuta kuin yhteensopivilta väreiltään, mutta valmiissa neuleessa ne sekoittuvat toisiinsa kivasti. Huivin päihin tein myöhemmin pelkästä punaisesta silkkilangasta pykäpitsin. Ei varmasti tule toista samanlaista huivia vastaan.

I used my hand-dyed wool and silk mix yarns to make this scarf. It's simple garter stitch, knitted with the biggest needles I have, 7 mm. Later, I used the red silk yarn to add scalloped crochet edgings to both ends. The natural colours look surprisingly nice together, even though I didn't like the colour combination when the yarns were on balls. You can see the colours better in this picture, taken in daylight outside.

Nyt puikoilla on menossa Sophie-laukku, jo toinen. Minunkin oli sitten ihan pakko tehdä sellainen, kun kahdella muulla neuletreffiläiselläkin oli. Kivan kokoinen ja näköinen ja aivan ihana tehdä.

3 kommenttia:

Mielitty kirjoitti...

Tuo on hauska idea, silkkilangan ja villan yhdistäminen. Ja huivi on ihanan vintage-tyylinen. Ei, en edelleenkään ole saanut rukkiani toimimaan. En tosin ole edes yrittänyt. ;)

iXnit kirjoitti...

Olen nyt pari viikkoa näissä blogeissa kierreltyäni älynnyt, mikä on Sophie! Tahtoo kans!
Mikäs täältä saatava lanka käy ohjeeseen? Ymmärrän tietysti että kaikki vaikuttaa kaikkeen, mutta jos ton ohjeen kokoisen tahtoo niin millä langalla?

miu kirjoitti...

Novitan neulomossa ollaan suuniteltu uutta neuletapaamista, paikka sama eli Sokoksen kahvio, päivä maanantai 31.10 ja ilmeisesti klo 17.30, miltäs kuulostaa?

Lähetä kommentti