9.10.05

Sheepdogs meet sheep

Tästä on tulossa tappelu. Neiti N. (alla) huomaa, että emäntä on käyttänyt kehräämäänsä lankaan (oikealla) vain herra B:n (yllä) karvoja. Yhdessä jonkin oudon hajuisen olion kanssa.

There's gonna be a fight. Miss N (below) notices that Knitting Cow has used only Mr B's hair (above) for her yarn (on the right). With some funny-smelling creature.

Ça va être une bagarre. Mlle N (en bas) perçoit que La Vache n'a utilisé que du poil de M. B pour son fil (à droite). Avec quelque chose qui sent bizarre.


Vaikka päivä oli hyvin rauhallinen ja aurinkoinen täällä Pohjolassakin. Ei vielä jälkeäkään lumesta ja talvesta.

Although it was a nice beautiful day up here in the north. Not a hint of snow yet.

C'était pourtant un très beau jour tranquille aujourd'hui ici dans le nord. Pas une trace de neige encore.


2 kommenttia:

Mielitty kirjoitti...

Ooh, ovatko nuo sinun koiriasi? Äärettömän söpön oloisia.;) Tasapuolisuuden nimissä kannattaa varmaan kehrätä kummankin karvaa lankaan.;)

Pirkko kirjoitti...

Neiti N. on lyhytkarvainen variantti islanninpaimenkoirasta. Pohjavilla on noin sentin-puolentoista pituista, joten se on vaikeampaa kehrätä. Mutta kyllähän se lampaanvillan ja herra B:n pitempien karvojen seassa mennee. Yleensä karvat ovat kyllä päätyneet lattian kautta keskuspölynimurin säiliöön, mutta nyt kun langasta tuli aika pehmeätä, niin taidan alkaa harjailla koirulaisia ahkerammin ja kerätä materiaalin talteen :D

Lähetä kommentti