4.10.05

Neuletreffit

Eilen oli Jyväskylän (seudun) ensimmäinen neuletapaaminen. Hyvin virkistävää ja erilaista. Järjestettiin Sokoksen kahviossa pieni neuleperformanssi. Lasin takana ihmiset varmaan ihmetteli, kun paikka suljettiin seitsemältä, mutta me vaan istuttiin siellä (henkilökunnan luvalla) tiukasti keskittyneinä neulomuksiimme ja juteltiin.

Meitä oli viisi: vasenkätinen "neulekone", tuleva ydinfyysikko (?), tanssiva himoneuloja/lankahamstraaja, yksi neulebloggaaja ja vanhimpana vaan ei viisaimpana sincerely yours. Aluksi oli yhdeltä jos toiselta mennä pitsineuleissa langannostot ja kavennukset sekaisin, kun vaihdettiin lanka-, neulonta- ja "miehet-ei-oikein-ymmärrä-meitä"-kokemuksia niin innokkaasti, mutta kyllä se siitä lähti sujumaan. Ensi kerralla kannattaa ottaa mukaan jotain yksinkertaista aina-oikeinneuletta että voi keskittyä paremmin puhumiseen ja kuuntelemiseen ;-)

2 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Kiva, että saitte tapaamisen pystyyn! Kuulostaa tutulta, itsekin mietin, minkä neuleen otan mukaan neuletapaamiseen.

miu kirjoitti...

Kiitokset myös sinnepäin! Uutta tapaamista sovittiin alustavasti noin kuukauden päähän, täytyy huhuilla sitten lähempänä porukkaa koolle! Ja juu, tiesin että se on lanka nimeltään taivas, ihastuin tähän lankaan niin että se antaa hyvän syyn suunnistaa Kuopion käsityömessuille ostosmatkalle tämän kuun lopussa!

Lähetä kommentti