29.11.05

Neuvoja pukeutumiseen

Aloitimme työkaverin kanssa tänään pikkujoulukauden. Lähdimme vähän aikaisemmin töistä ja marssimme paikalliseen tavarataloon pukeutumisneuvojan pakeille. Kaksi ja puoli tuntia hujahti melkein huomaamatta. Kaveri löysi uuden värimaailman iänikuisten sinistensä tilalle ja hyvinistuvat suorat housut. Sainpa minäkin uuden, mielenkiintoisen vihreän neulesetin (suunniteltu sopimaan yhteen myös viikonloppuna värjäämieni lankojen kanssa, joista minulla oli onneksi värimalli mukana) ja kivat mustat perushousut, jotka eivät olleet edes kalliit.

Minusta oli erityisen mukavaa seurata neuvojan työskentelyä. Mielenkiintoista tarkkailla ihmistä, joka aivan ilmiselvästi nautti työstään ja väreistä ja kuoseista. Ja tosi miellyttävää vain odotella tilavassa sovituskopissa, kun joku juoksi ympäri tavarataloa etsimässä vaate-ehdokkaita sovitettavaksi.

Tämä pikkujouluosuus ei maksanut meille (eikä firmalle) vielä mitään - mitä nyt ne ostamamme vaatteet meille yhteensä muutaman satkun (!) Seuraavaksi päätimme mennä teettämään itsellemme pikkujoulumeikit, käydä syömässä hienossa ravintolassa pitkän kaavan mukaan ja mennä konserttiin kuuntelemaan artistia, jota molemmat etukäteen inhoamme. Ai miksi? No, pikkukaupungissa ei ole paljon tarjontaa, ja tulimme siihen tulokseen, että siitä voi tulla ikimuistoinen kokemus ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti