9.8.05

Mitähän seuraavaksi?

Mitähän tästä langasta tekisin? Se on ihanan paksua ja pehmeää, villaa, kashmiria ja "muita kuituja". Väri on kaunis luumu, ei niin tumma kuin tässä kuvassa. Ennen tuollaista lankaa kai sanottiin lumppulangaksi. Nyt se on kierrätettyä, mikä kuulostaa paljon hienommalta ;)

Mutta se malli? Olen naisia, joita kutsutaan komeiksi eli pitkä enkä mikään luuviulu. Haluaisin tehdä vaihteeksi (korkea)kauluksellisen neuleen, jota voisi pitää töissä toimistolla (hyvin ilmastoitu=kylmä). Lankaa on vain 600 grammaa, kun en hennonut ostaa enempää (nyt jo harmittaa).

Kokeilin tilkulle erilaisia mallineuleita. Tuossa yksinkertainen oikein-nurin -helmineulekin näyttää hyvältä. Mun taidot eivät oikein mutkikkaisiin palmikoihin riitäkään ;)

3 kommenttia:

Pirkko kirjoitti...

Oletko tutustunut siihen Kalevalaneuleet-kirjaan? Mulle tuli tuosta lnagasta sen kirjan neuleet mieleen.

Pirkko kirjoitti...

Piti vielä lisätä, että tämä on kyllä tosi hieno blogi, ja upeita juttuja olet tehnyt!!

(Suosittelen muuten liittymistä blogilistalle. Sieltä voivat sitten halukkaat lisätä sinut suosikkilistalleen, jolloin saa aina tiedon, milloin olet päivittänyt blogia- todella kätevä systeemi!)

Pirkko kirjoitti...

Parahin kaima, taidan tietää, mistä kirjasta puhut. Täytyypä käydä kirjastossa.

Ja kiitos kehuista. Opettelen vielä päivityksiä, kuvien asemointi ei oikein onnistu ;)

Mitähän blogilistaa tarkoitat? Finnish knit blogs -listalle olen ilmoittautunut ja hyväksytty. Sitten vielä laitoin tänään tollasen blogroll-jutun sidebariin. Sillä saa ainakin lisäiltyä lempiblogit kätevästi ;)

Lähetä kommentti